02 / 05 / 2024

Zorlu Center'la yurtdışında alışveriş modası bitti!

Zorlu Center'la yurtdışında alışveriş modası bitti!

Türkiye'de üst gelir grubu için artık 'yurtdışında alışveriş' modası bitiyor, çünkü dünya devi ünlü markalar İstanbul'un göbeği Zincirlikuyu'ya geliyor. Ünlü markalar arasında Bulgari, Armani ve Gucci de var..



TÜRKİYE'DE üst gelir grubu için artık 'yurtdışında alışveriş' modası bitiyor, çünkü dünya devi ünlü markalar İstanbul'un göbeği Zincirlikuyu'ya geliyor. Resmi açılış için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek töreni bekleyen Zorlu Center, önceki gün hizmete başladı. 



BULGARI'DEN BÜYÜK SÜRPRİZ 


5 katı alışveriş merkezine ayrılan Zorlu, dünyaca ünlü birçok markanın da Türkiye'ye giriş kapısı oldu. Lüks mücevharatm en ünlü adresi Bulgari ilk mağazasını Zorlu'ya açıyor. Bir başka ilk ise, yine İtalyan lüks giyim markası Brunello Cuciııelli ve Beymen mağazalarında satılan ABD'li Tory Burch. 

Fransızların ünlü markalarından Lanvin de Zorlu'yla Türkiye pazarına girdi. Beymen de, Zorlu Center'a Türkiye'nin en büyük mağazasını açtı. 



Armani ve Gucci büyüyor 


BİRKAÇ yıl önce istinyepark ve Nişantaşı mağazalarını açan dünyanın en ünlü lüks markalarından Armani, Louis Vuitton ve Gucci de Zorlu Center'a Türkiye'deki en büyük mağazalarını açtı. 


Geniş bir koleksiyonla istanbul'daki meraklılarının karşısına çıkan markalar, zengin turistlerin de gözdesi olacağa benziyor. 


Yemekte de ünlü-lüks rekabeti 


ZORLU Center'ın yeme-içme bölümünde de Türkiye'ye ilk defa giren iddialı markalar var. Yerli restoranlar Nusret Burger, Günaydın Et, Masa'nın yanı sıra ünlü italyan restoran Eataly geliyor. Eataly'nin yerli ortağı ise Ahmet Zorlu'nun kızı Şule Zorlu Cümbüş. Ayrıca dünyaca ünlü Jamie's Italian da Türkiye'ye Zorlu'dan giriş yapıyor.


Beatles'ın kızı da Zorlu'da


BEATLES'IN üyesi Paul McCartney'nin tasarımcı kızı Stella McCartney de Zorlu'nun yeni konukları arasına girdi. 

Central St Martins College of Art&Design mezunu McCartney, farklı markaların tasarımcısı olarak çalıştıktan sonra 2002'de kendi adını taşıyan ilk mağazasını açtı. Farklı ülkelerde 25 mağazası var. 


Akşam



Geri Dön