04 / 05 / 2024

Zorlu Gayrimenkul MIPIM'de projelerini tanıttı!

Zorlu Gayrimenkul MIPIM'de projelerini tanıttı!

MIPIM 2011 'in 8 Mart 'ta düzenlenen açılış gecesinin sponsorluğunu “İstanbul 'a değer kazandırma ” hedefi ile inşa edilmekte olan Zorlu Center Projesi ile üstlenen Zorlu Gayrimenkul;   Zorlu Center ve Zorlu Levent 'in tanıtımlarını gerçekleştirdi  



MIPIM 2011 'in 8 Mart 'ta düzenlenen açılış gecesinin sponsorluğunu “İstanbul 'a değer kazandırma ” hedefi ile inşa edilmekte olan Zorlu Center Projesi ile üstlenen Zorlu Gayrimenkul; fuarın en prestijli alanlardan biri olan Riviera salonunda da Zorlu Center ve Zorlu Levent 'in tanıtımlarını gerçekleştirdi. Zorlu Gayrimenkul, Zorlu Center ile 6.000 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen MIPIM 'in açılışı gecesinin sponsorluğunu üstlenerek fuar süresince İstanbul 'un zenginliklerini ön plana çıkardı.

Ayrıca Zorlu Gayrimenkul Fransa 'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen dünyanın en prestijli gayrimenkul buluşması MIPIM 2011 'den ödülle dönüyor. Mimari tasarımı Emre Arolat Mimarlık ve Tabanlıoğlu Mimarlık ortak girişim grubu tarafından gerçekleştirilen Zorlu Center Projesi, “Regeneration and Masterplanning ” kategorisinde “MIPIM Architectural Review Future Project Awards 2011 ”in sahibi oldu.

 


Geri Dön