05 / 05 / 2024

Zorlu kayınpeder damadını affetmiyor!

Zorlu kayınpeder damadını affetmiyor!

Bülent Cankurt, Sabah Gazetesi'ndeki bugünkü  köşesinde  ' Zorlu kayınpeder damadını affetmiyor ' başlıklı yazıyı kaleme aldı...  



şžule Zorlu, babası Ahmet Nazif Zorlu'nun tüm muhalefetine rağmen sevgilisi Serdar Cümbüş'le 26 Ekim 2009'da Washington'da nikah masasına oturmuştu! Hatta şžule Hanım, sevdiği adamla birlikte olabilmek için Zorlu Holding'deki hisselerini 40 milyon liraya babasına devredip, babası ile maddi bağını da koparmıştı. Tabii bütün bu yaşananlar baba- kızın arasını açmıştı! Öğrendim ki, yaklaşık iki yıl süren dargınlık, şžule Hanım'ın 19 Ekim'de oğlu Ali'yi doğurmasından bir süre sonra bitmiş. Ancak kendisine ilk torun mutluluğunu yaşatan kızıyla barış çubuklarını tüttüren Zorlu'nun, damadı Serdar Cümbüş'e olan küslüğü hl devam ediyormuş!


TORUN DEDEYE GİDiYOR!
Anneanne Zülal Zorlu, üzerine titrediği torunu Ali'yi görebilmek için haftanın birkaç günü soluğu Cümbüş çiftinin oturduğu Kıbrıslı Yalısı'nda alıyormuş. Ancak Ahmet Nazif Bey, damadıyla görüşmek istemediği için daha yalıya adım atmamış! şžule Hanım da çareyi, fırsat buldukça oğlunu Yeşilköy'deki baba evine götürmekte bulmuş. Görenlerin söylediğine göre, Ahmet Nazif Bey torununu yere göğe sığdıramıyormuş. Bu arada, aralarında ne yaşandı bilmiyorum ama Zorlu'nun damadını affetmesinin biraz zor olduğu konuşuluyor!!!


Sabah/Bülent Cankurt


Geri Dön