Ekonomi

1 euro 1 dolara eşitlendikten sonra euro kuru bugün kaç TL oldu?

Euro/dolar paritesi 20 yılın en düşüşünü yaşadı ve 1 euro 1 dolara eşitlendi. Dün 17,56 TL seviyesinde işlem gören euro bugün kaç TL oldu? İşte son dakika euro/TL kuru 13 Temmuz 2022...jpg'/>Euro ve dolar kuru piyasalarda yakından takip edilmeye devam ediyor

Euro ve dolar kuru piyasalarda yakından takip edilmeye devam ediyor. Dün 20 yıl sonra en düşük seviyesini yaşayan euro/dolar paritesinden sonra 1euro 1 dolara eşit oldu. Bu gelişmenin ardından piyasalar hareketlenirken yatırımcılar ve euro almak isteyenler ''euro kuru ne olacak? Euro düşecek mi, yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. 

Dün güne 17,56 TL seviyesinde başlayan euro yeni işlem gününe sakin başladı. Peki euro kuru bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? İşte son dakika euro kuru  13 Temmuz 2022...

EURO KAÇ TL 13 TEMMUZ 2022?

Euro kuru dün güne 17,56 TL civarında başladı. Bugün ise güne sakin başlayan euro kuru yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününde alış fiyatı yani 1 euro alış fiyatı 17,43 TL, 1 euro satış fiyatı 17,54 TL seviyesinde güne başladı. 

PİYASALARDA SON DAKİKA

Bugün piyasaların gözü açıklanacak olan ABD enflasyon oranlarında. ABD enflasyon rakamları ile birlikte döviz kurlarında hyareketlilik bekleniyor. 

Dün euro/dolar paritesindeki gelişme piyasaları sallarken bugün içi de enflasyon verilerinin sonuçları bekleniyor.

 

Euro/ dolar paritesi ile ilgili bir açıklama da ;Kriz kahini Nouriel Roubini'den geldi; “2002’de ortada kriz yokken avro/dolar paritesi, 0.82 seviyesindeydi. Demek ki daha düşecek çok yer var''

Öte yandan ABD'deki gıda ve benzin fiyatlarının Ukrayna savaşından ağır bir şekilde etkilendiğini belirten Jean-Pierre, "Haziran enflasyonu artık geçerli değil. Çünkü bu ay benzin fiyatları ciddi oranda düşecek, ilerleyen aylarda daha da gerilemesini bekliyoruz" dedi. 

Avrupa’da yaşayıp Euro’ya yatırım yapan gurbetçilere kötü haber! Zamanında dönüş yapsaydınız kazanacaktınız

Dolar ve euronun eşitlenmesinin Türkiye’nin neden aleyhine olduğunu ekonomistlerin hocası Mahfi Eğilmez açıkladı

Dolar kahini Selçuk Geçer korkutan haberi verdi: "Bunlar daha iyi günlerimiz"

20 yıl sonra dövizde bir ilk! Euro ve Dolarda bundan sonra ne olacak?