28 / 04 / 2024

10 bin 25 bin değil TEB rekor promosyon miktarını şimdi açıkladı!

10 bin 25 bin değil TEB rekor promosyon miktarını şimdi açıkladı!

Banka promosyonlarıyla ilgili rekor kırıldı. Anadolu Üniversitesi'nde (AÜ) gerçekleştirilen banka maaş promosyon ihalesini Türk Ekonomi Bankası (TEB) 41 bin 500 liralık rekor bir ücret ile kazandı. Promosyon ödemesinden çalışanların tamamının yararlanacağı belirtildi.



Bankaların verdiği promosyon ödemelerinde miktarlar sürekli artmaya devam ediyor. Özellikle üniversiteler ile bankalar arasında yapılan promosyon anlaşmaları son dönemlerde dikkat çekmeye başladı. 5 bin 500 çalışanı ilgilendiren bir promosyon ödemesinde anlaşmaya varılan rakam ise bir anda Türkiye'de gündem yarattı.

10 bin 25 bin değil TEB rekor promosyon miktarını şimdi açıkladı!

41 BİN 500 TL'LİK PROMOSYON ÖDEMESİ

Anadolu Üniversitesi'nde (AÜ) gerçekleştirilen banka maaş promosyon ihalesini Türk Ekonomi Bankası (TEB) 41 bin 500 liralık rekor bir ücret ile kazandı. Promosyon 3 senelik anlaşma kapsamında ödenecek. Peki bu ödemeden kimler nasıl faydalanacak? Emekli promosyon ödemeleri de bu kadar artacak mı? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön