27 / 04 / 2024

10. İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 2-5 Nisan'da!

10. İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 2-5 Nisan'da!

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2-5 Nisan tarihleri arasında İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı düzenleniyor. Fuar, Life Media Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl ‘10‘a Özel konseptiyle gerçekleştirilecek.



TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2-5 Nisan tarihleri arasında İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı düzenleniyor. Life Media Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl ‘10‘a Özel konseptiyle gerçekleştirilecek fuara züccaciye sektörüne yön veren dünya markaları ev sahipliği yapacak.


Her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi kapasitesi ile züccaciye sektörünün merkezi haline gelen, Zuchex’in ilkbahar verisyonu olan ve bu yıl 10.‘su gerçekleştirilen İdeal Homex Fuarı, katılımcıların iş hacmini genişletmeye ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. Bu yıl 400’e yakın firmanın fuara katılması bekleniyor. 


Türkiye’nin ve Dünyanın Buluşma Noktası...

Sektördeki en yeni ürünler, tasarımlar ve teknolojik gelişmelerin sergileneceği 75.000 m²’lik alanda: züccaciye, mutfak eşyaları ve elektrikli ev aletleri sektöründe faaliyet gösteren imalatçı, ihracatçı, ithalatçı ve distribütör firmalar, zincir mağazalar, toptancılar ve perakendeciler bir araya gelecek. Tüm dünya ülkelerinden gelen satın almacıları da biraraya getiren fuar, Ortadoğu’dan Balkanlar’a, Avrupa’dan Güney Afrika’ya, Rusya’dan Türki Cumhuriyetlere kadar pek çok ülkeyi tek bir platformda buluşturuyor.


1997 yılında Mecidiyeköy’de 2000 metrekarelik alanda yaklaşık 40 firmayla Züchex Fuarı’nın temellerini atan Life Media Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tıraş, “2001 yılından itibaren, Avrupa’nın 3’üncü, dünyanın ise 4’üncü büyük fuarı Züchex’in bahar versiyonu olan İdeal Homex Fuarı sektöre yeni bir soluk getirdi. Bir önceki İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 23 bin ziyaretçi ağırladı ve 10. İdeal Homex Fuar’ında bu sayıyı 35 bine çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

İrfan Tıraş, on binlerce ürün çeşidinin sergileneceği İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı’nda ziyaretçileri tek bir platformda tüm ürünler hakkında bilgi sahibi olacaklarını belirterek, katılımcılarında dünyadan ve Türkiye’nin dört bir yerinden gelen iş adamlarıyla ticaret yapma imkanı bulacaklarını vurguladı.


Uluslararası Yenilik Ödülleri: GIA 

Her yıl geleneksel olarak Chicago International Housewares Association (IHA) Fuarı’nda düzenlenen GIA Uluslararası Yenilik Ödülleri’nin Türkiye temsilcisi Life Media, Türkiye’nin en yenilikçi firmalarını uluslararası platforma taşımaya devam ediyor.

  

‘Masaüstü Konsept Yarışması’nda lider markalar buluşuyor

20 yıldır sektörde bilinirliğini devam ettiren Züccaciye Dergisi tarafından ilk kez gerçekleştirilecek olan  ‘Masaüstü Konsept Yarışması’ son trendleri sektörle buluşturuyor. Türkiye’de mağazacılık alanında önde gelen markalar arasında yer alan Ar Yıldız Court, Cemile, Esse, Goldmaster, Karaca, Keramika, Korkmaz, Kütahya Porselen, Linens, Mikasa Moor, Porio ve Schafer, İdeal Homex’e özel hazırlayacakları masa üstü sunumlarını bu platformda sergileyecekler. Bu yarışmayla beraber fuar alanında ziyaretçilerin yapacağı oylama sonucuna göre markalar Amerika’da 05-08 Mart 2016 tarihleri arasında IHA’da düzenlenecek olan GIA Awards Ceremony’de ülkemizi temsil etme şansına sahip olacak. 


2015’in Trendleri fuarda ‘Trend Setter’ Sunumuyla Belirleniyor

400’e yakın markanın en yeni ürünleri ve yeni sezonun son trendleri raflardan önce İdeal Homex’te ziyaretçilere  özel tasarlanan ‘Trend Setter’ özel sunumu ile fuar girişinde olacak. Birbirinden renkli tasarımlar ve modanın en son trendleri ‘Trend Setter’ ile ziyaretçilerle buluşuyor.  


10’uncu Fuara Özel Sürpriz Hediyeler

“10’a Özel Hediye Yağmuru” adı altında sürpriz hediyeler sunan Life Media, fuar süresince yapılacak olan çekilişle birlikte bir kişiye Mercedes CLA 200 Style marka otomobil hediye edecek. Otomobil dışında süpriz hediyeler de sahiplerini bulacak. 



Geri Dön