09 / 05 / 2024

İdeal Homex fuarı ne zaman

İdeal Homex fuarı ne zaman

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2-5 Nisan tarihleri arasında İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı düzenleniyor. Fuar, Life Media Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl ‘10‘a Özel konseptiyle gerçekleştirilecek.

Atabeyi Grup Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

Atabeyi Grup imzası taşıyan Atabeyi Villaları projesi Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nda yerini aldı.

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

Fakir Hausgeräte'ye 12. Ideal Homex Fuarı’ndan büyük ilgi!

Elektrikli ev aletleri sektörünün öncü markası Fakir Hausgeräte, 12. Ideal Homex Fuarı’nda, Fakir Kaave ve renkli mutfak grubu ürünleriyle yerini aldı…

Müsiad Konya şubesi inşaat fuarında!

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan heyet, 26-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev fuarını gezdi.

Konya'da İnşaat, Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı açıldı!

Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Büyükşehir Belediyesi ve TİMFED işbirliğiyle düzenlenen İnşaat, Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'nın açılışı, KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde yapıldı.

Ideal Standard tasarımlarıyla 39.Yapı Fuarı’nda!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, bu yıl 39.’su düzenlenen Yapı Fuarı’na, yeni teknoloji ve tasarımlarıyla en son banyo trendlerini sergileyeceği 300’e yakın ürün ile damgasını vuracak.

Dev firmalar İDEV Fuarı'nda boy gösterdi!

İdeal ev, evlilik ve konut fuarında (İDEV) konut projeleri alanında faaliyet gösteren firmalarla görüştük. Firmalar ikincisi düzenlenen İDEV fuarında ilgiden oldukça memnun olduklarını belirttiler.

Kocaeli 2. Doğu Marmara İDEV Evlilik ve Konut Fuarı başladı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından bölgedeki illerin sanayi ve ticaret odalarının destekleriyle düzenlenen 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) açıldı. 120 firmanın katıldığı konut fuarı 4 gün sürecek.

2. Doğu Marmara Konut Fuarı 3 Mart'ta!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova 3- 6 Mart tarihleri arasında yapılacak olan 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarında buluşacak. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özbağ iş adamlarına seslenerek, “Fuara gelin satış yapın” dedi.

Güney Afrika'da İdeal Hom Expo 2015 Fuarı başladı!

Johannesburg'da, 25 Türk firmasının da katıldığı "İdeal Hom Expo 2015 Fuarı" başladı Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg kentinde, Türk ev tekstili firmalarının ilk kez katıldığı "İdeal Home Expo 2015 Fuarı" başladı.

MARYAP, Altın Şehir projesini İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nda tanıttı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) İnterteks Fuar Alanında İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı düzenledi. MARYAP A.Ş. fuarda, Donanma Mahallesi İlhan Tuğba Caddesi ve Anafartlar Caddesi arasındaki arazi üzerine kurulu Altın Şehir projesini tanıttı.

Kocaeli'de İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı bugün açıldı!

Kocaeli Belediyesi, İzmit Belediyesi, inşaat Mühendisleri Odası ve Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nin desteğiyle KOTO, ilimizde Kocaeli İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nın kapılarını bugün açıyor.

İdeal Homex fuarı ne zaman Haberi

İdeal Homex fuarı ne zaman

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2-5 Nisan tarihleri arasında İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı düzenleniyor. Life Media Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl ‘10‘a Özel konseptiyle gerçekleştirilecek fuara züccaciye sektörüne yön veren dünya markaları ev sahipliği yapacak.


Her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi kapasitesi ile züccaciye sektörünün merkezi haline gelen, Zuchex’in ilkbahar verisyonu olan ve bu yıl 10.‘su gerçekleştirilen İdeal Homex Fuarı, katılımcıların iş hacmini genişletmeye ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. Bu yıl 400’e yakın firmanın fuara katılması bekleniyor. 


Türkiye’nin ve Dünyanın Buluşma Noktası...

Sektördeki en yeni ürünler, tasarımlar ve teknolojik gelişmelerin sergileneceği 75.000 m²’lik alanda: züccaciye, mutfak eşyaları ve elektrikli ev aletleri sektöründe faaliyet gösteren imalatçı, ihracatçı, ithalatçı ve distribütör firmalar, zincir mağazalar, toptancılar ve...