08 / 05 / 2024

İdeal Homex

İdeal Homex

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2-5 Nisan tarihleri arasında İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı düzenleniyor. Fuar, Life Media Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl ‘10‘a Özel konseptiyle gerçekleştirilecek.

Homex Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homex Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Suna Öksüz tarafından kuruldu.

Deal Real Estate Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deal Real Estate Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kassab ve Makbule Tetik ortaklığında kurulud.

Best Deal LL C Emlak Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Deal LL C Emlak Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Dahklalah ve Masud Haider tarafından kuruldu.

Deal Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deal Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaser A.M AL-Salahi tarafından kuruldu.

Deal İnşaat Danışmanlık Elektronik Yazılım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deal İnşaat Danışmanlık Elektronik Yazılım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Tarıq Alı A Alqarnı ve Yaser A.M. Al-Salahı ortaklığında kuruldu.

Fakir Hausgeräte'ye 12. Ideal Homex Fuarı’ndan büyük ilgi!

Elektrikli ev aletleri sektörünün öncü markası Fakir Hausgeräte, 12. Ideal Homex Fuarı’nda, Fakir Kaave ve renkli mutfak grubu ürünleriyle yerini aldı…

Ergün Turan: Yüksek katlı binalarla ideal kent olmaz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Başbakanlık Tanıtma Fonu ile Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (ASIAD) düzenlediği Uluslararası İdeal Kentler Zirvesi'nin açılış konuşmasını yaptı. Turan, ''Şehirler manevi boyuta göre inşa edilmeli'' dedi.

Ideal Standard tasarımlarıyla 39.Yapı Fuarı’nda!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, bu yıl 39.’su düzenlenen Yapı Fuarı’na, yeni teknoloji ve tasarımlarıyla en son banyo trendlerini sergileyeceği 300’e yakın ürün ile damgasını vuracak.

Ideal Standard'ın yeni banyo mobilya serileri!

Ideal Standard, dünya liderliği ile sunduğu teknoloji ve tasarımlarına iki yeni seri daha ekledi. Dünya markası Ideal Standard, Reflections ve Kingston Banyo Mobilya Serileri ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla günümüz banyolarına taşıyor.

Ideal Standard Tesi: hünerli bir seri!

Ideal Standard’ın yeni serisi Tesi.. Tesi vitrifiye seramik ve armatür serisi tüketicilere banyolarında aradıkları konforu; tasarım ve fonksiyonellik arasında kurduğu mükemmel bir denge ile sunuyor.

İnşaatta sağlam zemin hayati önem taşıyor!

İdeal Zemin Yönetim Kurulu Baskani jeoloji Mühendisi İlkay Kartal yaptığı çalışmaları Bursa Haber’e anlattı. Kartal, Bursa’nın çok göç alan, büyüme potansiyeli yüksek olan ve aynı zamanda 1. Derece Deprem Bölgesinde olduğunu söyledi.

Ideal Standard Ankara YHT Garı'na imza attı!

Dünya devi Ideal Standard, Ankara’nın en gözde projelerinden Yüksek Hızlı Tren Garı’na imzasını attı. YHT Ankara Garı Projesi’ne modern ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Ideal Standard, Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO'ya ürünlerini tanıttı!

Dünya markası Ideal Standard, gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO çalışanları ile “Happy Hours 2016” etkinliği kapsamında bir araya geldi. Ideal Standard öncü teknolojilerini ve yeni ürünleri tanıttı.

İdeal Homex Haberi

İdeal Homex

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2-5 Nisan tarihleri arasında İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı düzenleniyor. Life Media Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl ‘10‘a Özel konseptiyle gerçekleştirilecek fuara züccaciye sektörüne yön veren dünya markaları ev sahipliği yapacak.


Her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi kapasitesi ile züccaciye sektörünün merkezi haline gelen, Zuchex’in ilkbahar verisyonu olan ve bu yıl 10.‘su gerçekleştirilen İdeal Homex Fuarı, katılımcıların iş hacmini genişletmeye ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. Bu yıl 400’e yakın firmanın fuara katılması bekleniyor. 


Türkiye’nin ve Dünyanın Buluşma Noktası...

Sektördeki en yeni ürünler, tasarımlar ve teknolojik gelişmelerin sergileneceği 75.000 m²’lik alanda: züccaciye, mutfak eşyaları ve elektrikli ev aletleri sektöründe faaliyet gösteren imalatçı, ihracatçı, ithalatçı ve distribütör firmalar, zincir mağazalar, toptancılar ve...