18 / 07 / 2024

108 MP kameralı Samsung Galaxy A73 internete özel fiyatı ile MediaMarkt'ta! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...

108 MP kameralı Samsung Galaxy A73 internete özel fiyatı ile MediaMarkt'ta! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...

Samsung, geçen seni yeni modeli Galaxy A73'ü tanıttı. 108 megapiksel kamerası ile dikkat çeken telefon, MediaMarkt tarafından internete özel fiyatıyla satışa sunuldu.




Türkiye'nin en popüler teknoloji pazarlarından biri olan MediaMarkt, Samsung Galaxy A73 akıllı telefonun indirimli fiyatlarla satışa sunulduğunu duyurdu. Bu fırsattan yararlanmak isteyen herkes, resmi MediaMarkt internet sitesine giderek akıllı cihazı satın alabilir.

Şirketin en çok satan modellerinden biri olan Samsung Galaxy A73, MediaMarkt'ın sunduğu indirimli fiyatıyla dikkat çekiyor. Teknoloji tutkunları bu fırsatı kaçırmamak için MediaMarkt web sitesini ziyaret edebilir.

108 MP kameralı Samsung Galaxy A73 MediaMarkt'ta! 20 Ocak 2023 fiyat listesi...Satın alma işlemi son derece kolay ve basittir. MediaMarkt web sitesine gitmeniz, Samsung Galaxy A73'ü sepetinize eklemeniz ve ödeme işlemini tamamlamanız yeterli. Bu nedenle, bu popüler akıllı telefonu indirimli bir fiyata satın alma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Galaxy A73, en yeni Samsung teknolojilerini bir araya getiriyor. 6,7 inç Super AMOLED Full HD+ ekranı, 8 çekirdekli işlemcisi, 8 GB RAM'i ve 128 GB depolama alanıyla güçlü performans sunar.

Samsung Galaxy A73'ten sonra A53 indirimle Carrefoursa'da! 14 Ocak 2023 fiyat listesi...Telefonun en dikkat çekici özelliklerinden biri de 108 megapiksel kamerası. Daha önce, bu kamera yalnızca Samsung'un amiral gemisi modellerinde mevcuttu. Ayrıca telefonun arka tarafında 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 5 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü bulunuyor. Önde ise 32 megapiksel özçekim kamerası bulunuyor.

Samsung Galaxy A73, uygun fiyatı ve güçlü özellikleriyle harika bir telefon olarak piyasaya sürüldü. Bu telefonun da diğer popüler Samsung modelleri gibi yüksek talep görmesi bekleniyor.


Geri Dön