29 / 04 / 2024

1+1 evler 10-15 bin, 2+1 evler 20-25 bin lira

 1+1 evler 10-15 bin, 2+1 evler 20-25 bin lira

İstanbul'da kiralık daire fiyatları İSTEBKoop Başkanını bile hayrete düşürdü. Başkan Ulvi Özcan yabancılara vatandaşlık karşılığı mülk satışının 1 milyon dolara yükseltilmesi ve bölgesel olarak sınırlandırılması hatta ertelenmesi gerektiğini söyledi.



İstanbul Emlak Brokerları Kulübü Kooperatifi (İSTEBKoop) Başkanı Ulvi Özcan Dünya Gazetesi'nin serbest kürsü köşesinde yayımlanan yazısında İstanbul artık inanılmaz hale gelen kiralarla ilgili olarak, "Geçtiğimiz günlerde Koç Üniversitesi’nde işe başlayan ODTÜ mezunu bir genç kız akrabam çalışacağı işyerine yakın bir kiralık konut araştırmak üzere benden yardım istedi. Hem şehre yakınlığı, hem işyerine yakınlığı, hem de toplu ulaşıma yakın olması itibarıyla Maslak’ı tercih ettim ve üç meslektaşımı aradım. Aldığım bir cevap hayrete düşürdü beni. 1+1 evler 10-15 bin lira, 2+1 evler 20-25 bin lira, bir de bu ücretlere aidat eklenecek. Bu ücreti kim ödüyor dediğimde aldığım cevap daha da can acıtıcıydı. “Ulvi bey bir yabancı için bu para 1.000-1.400 dolar genellikle de yabancılar kiralıyorlar...”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön