10 / 06 / 2024

1190 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

1190 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

EYG Grup'un iştiraki Kent'Sel, Spradon projelerine özel kampanya başlattı. Buna göre, bu projelerden peşinat ödemeden ayda sadece 1190 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olmak mümkün.



EYG Grup'un markalı projelerdeki fırsat daireleri satın alarak avantajlı ödeme imkanlarıyla satışa çıkaran iştiraki Kent'Sell, portföyüne eklediği Bahçeşehir'deki Spradon projelerine özel olarak yeni bir kampanya başlattı. Buna göre, müşteriler Kuzu Grup'un hayata geçirdiği Bahçeşehir Vadi, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Kuleler, Bahçeşehir Teras Evler, Bahçeşehir Evler ile Halkalı Divan Residence projelerinden peşinat ödemeden, ayda 1.190 TL'den başlayan taksitlerle ev alma imkanına sahip oluyor. 


DAİRELER HEMEN TESLİM


Kampanyan m yürütülmeye başlandığı bu 6 projede yer alan 1000 adet sıfır dairenin rakiplerinden 'hemen teslim edilebilme' özelliğiyle ayrılması ise, konut alıcılarına evlerinde otururken kira yerine taksit ödeyerek ev sahibi olma ayrıcalığını veriyor. Bahçeşehir'in önemli konut markası olan Spradon projelerinde 1+1'den 6+1'e kadar geniş bir portföy seçeneğine yer verilirken, daireler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


ULAŞIMDA KOLAYLIK


Bahçeşehir'deki projeler arasında yer alan Spradon Vadi'de, 1+1'den 4+1'e kadar toplam 1.037 konut yer alıyor. 28 ve 30 katlı iki kulenin yanı sıra 5 tane de 9 ve 12 katlı bloktan oluşan proje, yeni kurulacak Rami Toptancılar Sitesi, Emlak Konut tarafından planlanan Magnet City, lojistik üssü Lojipark, Bio İstanbul ve Kanal İstanbul'a çok yakın şekilde konumlu. 743 daireden oluşan Divan Residence'da ise 1+1 ve 2+1 seçenekleri yer alıyor. Projenin en önemli özelliklerinden biri Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarasına sahip olması.



POSTA






Geri Dön