10 / 05 / 2024

12 bin liradan fazla cep telefonları için yeni düzenleme!

12 bin liradan fazla cep telefonları için yeni düzenleme!

Cep telefonu satışlarında 12 bin liranın üzerinde 3 taksit yapılabilme olanağı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi.



Yenilenmiş ürün niteliğindeki cep telefonu satışları hariç tutuldu

AA'nın haberine göre, yenileme merkezleri ve veya yetkili satıcılarca gerçekleştirilen yenilenmiş ürün niteliğindeki cep telefonu satışları hariç olmak üzere fiyatı 12 bin liranın üzerindeki cep telefonu satışlarında, 3 ay taksit yapılabilecek.

12 bin liradan fazla cep telefonları için yeni düzenleme!

Rakam 3 taksite bölünecek

Yeni karara göre iPhone 14 plus almak isteyen bir tüketici, 37 bin 500 lira ödemesi gerekirken, rakam 12 bin liranın üzerinde kaldı.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 11 Ocak 2023 tarihinde saat 22.18'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.71 Türk Lirası, euro 19,93 Türk Lirası, altının gramı ise bin 119 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş altının ineceği en düşük seviyeyi açıkladı!

Emekliye bayram! 3600 ek gösterge farkı belli oldu

Emekliye 100 bin TL müjdesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön