29 / 04 / 2024

Emekliye 100 bin TL müjdesi!

Emekliye 100 bin TL müjdesi!

2023 yılı Halkbank emeklilere bir jest yaparak 100 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağladı.



Son dönemde yüksek enflasyon sebebiyle yaşanan hayat pahalılığına karşın pek çok kesimden vatandaşın bireysel ihtiyaçları için finansman ihtiyaçları süregeliyor. Bu bağlamda Halkbank tarafından verilecek kredi ile emeklilerin nakit ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanıyor.

HALKBANK DÜŞÜK FAİZLİ EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Emekliye 100 bin TL müjdesi!

Emeklilere düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi veren Halkbank, Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyasını sunmaya devam ediyor. 25.000 TL’ye kadar tutarda kullanılacak kredilerde yüzde 1,55 faiz oranı uygulanacak. 25.000 TL ve üzerinde tutarlar için kullanılacak kredilerde ise yüzde 1,69 faiz oranları ile kredi desteği verilmesi hedefleniyor.

Uygun geri ödeme seçeneklerinin de yer aldığı kredi kapsamında 100.000 TL’ye kadar kredi seçenekleri sunulacak. Emeklilerin gelir durumuna göre farklı geri ödeme seçeneklerinden yararlanması sağlanıyor.

UYGUN GERİ ÖDEME SEÇENEKLERİ SUNULACAK!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön