02 / 05 / 2024

13 Temmuz 2021 altın fiyatları!

13 Temmuz 2021 altın fiyatları!

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde ons altının yükselmesine paralel olarak artış gösterdi. Dolar kurundaki dalgalanmalar ons altının düşüşünü engelledi ve yönünü yukarı çevirmesini sağladı.



Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yakından takip ediliyor.

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; haftanın ikinci işlem gününde altın yatırımcısı, ve altın almak isteyenler tarafından altın fiyatları yakından takip edilmeye devam ediyor. Ons altının bin 803 dolara yükselmesi ile birlikte iç piyasadaki altın fiyatları da paralel olarak artış gösterdi.  Peki, hangi altın türü ne kadar oldu? 13 Temmuz 2021 altın fiyatları ne kadar? İşte altın fiyatları...

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın haftanın ikinci işlem gününde güne yükselişle başladı ve 502 liradan işlem görüyor. 

13 Temmuz 2021 altın fiyatları!

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın ise bugün 800 liranın üzerindeki konumunu korumaya devam ediyor. Çeyrek altın bugün 813 liradan geri alınırken, 828 liradan da satışa sunuluyor.

13 Temmuz 2021 altın fiyatları!

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Ons altının yükselmesine paralel olarak artan cumhuriyet altını 3 bin lira barajını aşarak, 3 bin 248 liradan alınırken 3 bin 300 liradan da satışa sunuluyor. 

13 Temmuz 2021 altın fiyatları!

BİGPARA VERİLERİNE GÖRE ALTIN FİYATLARI 13 TEMMUZ 2021

13 Temmuz 2021 altın fiyatları!

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön