02 / 05 / 2024

16 Temmuz 2021 altın fiyatları!

16 Temmuz 2021 altın fiyatları!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde ons altının etkisi ile hafif düşüş eğilimi gösterdi. Böylelikle diğer altın türleri de bu değişimden etkilendi. Peki bugün çeyrek altın, gram altın, tam altın ve yarım altın ne kadar?



Milyonlarca yatırımcısı olan ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip edilen altın, dolar kurundaki dalgalanmaların etkisi ile düşüşe geçti ve diğer altın türleri de bundan etkilendi.   

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; haftanın son işlem gününde, yatırımcıların gözü en güvenli liman olan altın fiyatlarında. Yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki, bugün altın fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın, getiğimiz haftalarda 500 lira barajını geçerek önemli kritik seviyeye ulaştı. Gram altın an itibarıyla 503 liradan satışa sunuluyor.

16 Temmuz 2021 altın fiyatları!
ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın haftanın son işlme gününde ise 800 liranın üzerindeki konumunu sabitlerken 814 liradan geri alınıyor. Bugün çeyrek altının satış fiyatı ise 830 lira.

16 Temmuz 2021 altın fiyatları!
CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Cumhuriyet altını, altın fiyatlarında son dönemlerde gerçekleşen artışlarla birlikte 3 bin lira barajını aştı. Bugün cumhuriyet altını 3 bin 253 liradan alınırken, 3 bin 307 liradan da satışa sunuluyor. 

 

16 Temmuz 2021 altın fiyatları!

15 Temmuz 2021 altın fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön