02 / 05 / 2024

15 Temmuz 2021 altın fiyatları!

15 Temmuz 2021 altın fiyatları!

Altın fiyatları bugün ons altındaki düşüşün etkisi ile aşağı yönlü hareket ediyor. Dolar kurundaki dalgalanmalar ons altının düşmesine neden olurken altın fiyatları güne düşüşle başladı. Peki bugün çeyrek altın, gram altın, yarım altın ve tam altın ne kadar?



Yeni haftanın dördüncü işlem gününde en güvenli liman olan altın fiyatları, altın yatırımcısı tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip ediyor.

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; ons altın bin 826 liradan işlem görürken, iç piyasadaki altın fiyatları da bu oranlarda dengelendi. Peki, hangi altın çeşidi ne kadar oldu?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın bugün 504 lira seviyelerinde işlem görüyor. Gram altın geçtiğimiz haftalarda 500 lira olan kritik barajını geçerek yükseliş ve inişli bir seyir izliyor.

15 Temmuz 2021 altın fiyatları!

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın haftanın yeni işlem gününde 800 liranın üzerinde sabit kalırken 816 liradan geri alınıyor. 15 Temmuz’da çeyrek altının satış fiyatı ise 830 lira.

15 Temmuz 2021 altın fiyatları!


CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Altın fiyatlarındaki son dönemdeki yükselişle birlikte hem 3 bin lira barajını aşan hem de bu seviyelerdeki eşikleri geçen cumhuriyet altını bugün 3 bin 261 liradan alınırken 3 bin 313 liradan da satışa sunuluyor. 

15 Temmuz 2021 altın fiyatları!

 

Altın fiyatları bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön