27 / 04 / 2024

14 ayar altınlarda kasım rüzgarı devam ediyor! Koçak'ta dev indirim! 25 Kasım 2022 fiyat listesi

14 ayar altınlarda kasım rüzgarı devam ediyor! Koçak'ta dev indirim! 25 Kasım 2022 fiyat listesi

14 ayar altın almak isteyenler için büyük fırsat başladı. Koçak'ta Kasım rüzgarı hala devam ediyor. İstediğiniz 14 ayar altın kolye, küpe, yüzüklerde yüzde 20 ve ekstra sepette yüzde 10 indirim devam ediyor. İşte Koçak 25 Kasım 2022 fiyat listesi.



Koçak'ta Kasım rüzgarı devam ediyor. 14 ayar altın kolye, yüzük, kolye ucunda yüzde 20 indirim ve ekstra olarak sepette yüzde 10 indirim kampanyası son hızıyla devam ediyor. Kapış kapış alınan bu takıların fiyatları olukça uygun.

Yüzükten, kolyeye, küpeden yüzüğe kadar aradğınız tüm 14 ayar altın takıları Koçak'ta bir arada bulabilirsiniz. Peki Koçak'ta 14 ayar altın fiyatları ne kadar? İşte Koçak 25 Kasım 2022 fiyat listesi..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön