06 / 05 / 2024

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları düşüyor! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları düşüyor! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yatay başlarken gün içinde düşüşe geçti. Gram, çeyrek ve tam ile beraber  14,18 ve 22 ayar altın fiyatları da geriledi. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın b



ALTIN FİYATLARINDA SON DAKİKA

Son dakika altın fiyatları milyonlarca vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ons altın şu dakikalarda 1644 dolar, gram altın alış fiyatı 987 lira, satış  fiyatı ise 998 lira, çeyrek altın alış fiyatı 1618 lira, satıi fiyatı ise 1632 lira, yarım altın 3226 lira, satış fiyatı ise 3264 lira, tam altın alış fiyatı 6451 lira, satış fiyatı ise 6505 lira seviyesinden işlem görüyor.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları düşüyor! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın bu hafta gelen karmaşık ABD verileri ve yatırımcıların Fed'in Kasım toplantısına odaklanması ile sıkılaşma patikasına dair ipuçları elde edebileceği beklentisi ile peş peşe ikinci haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor.

Altın fiyatları, gelen karmaşık ekonomik veriler eşliğinde yatırımcıların Fed'in önümüzdeki dönemde faiz artış patikasına dair ipuçları araması ile haftalık bazda ikinci haftasını da yükselişle kapatmaya hazırlanıyor.

Son dakika altın bilezik fiyatları fırladı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezikler el yakıyor

Altın bilezik fiyatları sert düştü! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön