17 / 05 / 2024

1.500 akaryakıt istasyonu kapanabilir!

1.500 akaryakıt istasyonu kapanabilir!

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Başkan Yardımcısı Musa Ertaş yaptığı açıklamada ay sonuna kadar 1.500 akaryakıt istasyonunun kapanabileceğine değindi.



Akaryakıta gelen zamların kendilerini de zor durumda bıraktığını kaydeden Ertaş, sözlerini şu şekilde tamamladı:  "Pazarda bakıldığı zaman şöyle zannediliyor; 'Hadi yine köşeyi döndünüz, zam geldi’ gibi böyle bir anlayış içinde bizim tüketicimiz. Halbuki tam tersi, bizim satmış olduğumuz en azından kredi kartı ile sattığımız ve bir ay sonra parasını aldığımız üründe bile yüzde yüz artış oldu. Bu şu demek; eğer 100 TL piyasadan, kredi kartından alacağınız var ise şu an 50 TL’ye inmiştir bizim alacağız."

Akaryakıta bir zam daha yolda! Rekor kırmaya hazırlanıyor!

Bitcoin 6 ayın en düşük seviyesinde!

Gram altın 1.450 lira olacak iddiası! Yatırımcılar sürekli altın almak isteyecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön