02 / 05 / 2024

1.500 akaryakıt istasyonu kapanabilir!

1.500 akaryakıt istasyonu kapanabilir!

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Başkan Yardımcısı Musa Ertaş yaptığı açıklamada ay sonuna kadar 1.500 akaryakıt istasyonunun kapanabileceğine değindi.



Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Başkan Yardımcısı Musa Ertaş son zamanlarda sık sık gündeme gelen akaryakıt istasyonlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Dünya'da yer alan habere göre, Musa Ertaş, yaptığı açıklamada Kasım ve Aralık'ta, dövizdeki dalgalanmalar ve kar paylarının düşük düzeyde kalması sebebiyle toplamda 800 bayinin kapandığını, olumsuzluğun sürmesi durumunda bu ay sonuna kadar 1.500’e yakın istasyonun kapanabileceğini dile getirdi.

1.500 akaryakıt istasyonu kapanabilir!

Mura Ertaş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen akaryakıt sektöründeki fiyat artışları ile beraber kar marjlarının düşmesi nedeniyle ciddi bir zarar yaşadıklarını belirterek, soruna çözüm beklediklerini belirtti.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön