05 / 05 / 2024

1.500 TL tahmini! Uzman isim gram altın için tarih verdi

1.500 TL tahmini! Uzman isim gram altın için tarih verdi

Altın fiyatlarında flaş yorum. Piyasa Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ten dikkat çeken bir tahmin geldi. İşte o tarih ve rakam...



Altının ons fiyatına paralel değer kaybeden altının gram fiyatı günü yüzde 0,36 düşüşle 1.244 lirayı gördü. Altının gram fiyatı, yeni güne yükselişle başlamasının ardından bugün 1.253 liraya kadar çıktı.

Aynı dakikalarda çeyrek altın 2.050 lira, Cumhuriyet altını da 8.300 lirayı gördü. Ons altın fiyatı dün artan satış baskısının ardından 1.981 dolarla 4 Nisan'dan bu yana en düşük seviyeyi gördü. Altının onu şu sıralar 2.016 dolardan değer buluyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön