28 / 04 / 2024

Altının kokusunu alan adam İslam Memiş gram altın için tahminini açıkladı

Altının kokusunu alan adam İslam Memiş gram altın için tahminini açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, öngörülerine devam ediyor. Yeni enflasyon rakamıyla birlikte vatandaş, tedirgin durumda. İslam Memiş ise enflasyon rakamı sonrası gram altın için tarih verdi. İşte detaylar…



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar konusunda öngörülerine devam ediyor.

Bir süredir düşüşte olan altın bugün açıklanan enflasyon rakamıyla birlikte yükselişe geçti. Bu durum ise yatırımcıların ve vatandaşın kafasını karıştırmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının enflasyonun artmasını sevdiğini ifade eden İslam Memiş, herkesin bu enflasyon rakamlarıyla milyarder olduğunu ifade ederek, artık kimlerin milyoner olduğunu göreceğimizi açıkladı.

Memiş’in vatandaşlara uyarıları ve öngörüleri şu şekilde:

Altının kokusunu alan adam İslam Memiş gram altın için tahminini açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön