04 / 05 / 2024

Altında rekor! 18 Mart 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın fiyatları!

Altında rekor! 18 Mart 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.216,35 liradan satılıyor. 18 Mart 2023 yani haftanın altıncı gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 18 Mart altın fiyatları!



Altın piyasası son haftaların en yüksek seviyesinden haftayı kapattı. Ons altının bin 980 doların üstüne çıkmasıyla birlikte iç piyasadaki fiyatlar da yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta Powell'ın konuşmasıyla Mart ayı boyunca elde ettiği kazanımları geri veren ons altın fiyatı, ABD'den gelen veriler doğrultusunda en yüksek seviyelere çıktı.  Altında rekor! 18 Mart 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın fiyatları!

Peki, çeyrek altın, gram altın, 22 ayar bilezik ve diğer altın fiyatları ne durumda? İşte 18 Mart hafta sonu altın fiyatları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön