19 / 05 / 2024

18 yaşını doldurduysan bu habere hemen bak! Devletin bu destek ödemesi dudak uçuklattı

18 yaşını doldurduysan bu habere hemen bak! Devletin bu destek ödemesi dudak uçuklattı

Devlet ödemelerine bir yenisi daha eklendi. 18 yaşını bitirmiş her vatandaşa, devlet vesilesi ile destek ödemesi yapılacak. Başvurular e-devlet üstünden kabul edilmeye başlandı ve destek bedeli 100.000 TL olarak tespit edildi.



BAŞVURULAR E-DEVLET ARACILIĞIYLA YAPILACAK

Küçük ve orta dereceli işletmeler için KOSGEB vesilesi ile markalaşma ve dijitalleşme desteği paketi hazırlandı. 100.000 TL hibe desteği için projeler üretilmesi gerekiyor. KOSGEB, işletmelerin dijital gelişimlerini, fuar etkinliklerini ve yurtdışı gezilerine katkı sağlayarak daha geniş kitlelere erişmelerini amaçlıyor. Başvurular e-devlet üstünden yapılabiliyor.

18 yaşını doldurduysan bu habere hemen bak! Devletin bu destek ödemesi dudak uçuklattı

İŞTE BAŞVURU DETAYLARI

KOSGEB, markalaşmak ve dijitalleşmek isteyen küçük ve orta dereceli işletmeler için 100.000 TL hibe desteği veriyor. Başvurular e-devlet üstünden yapılabilir fakat ilk olarak bir proje hazırlamanız gerekiyor. KOSGEB'in sunduğu işletme geliştirme destek projesi bağlamında dijital gelişim, fuar etkinlikleri ve yurtdışı gezileri destekleniyor. KOSGEB'in tespit ettiği şartları taşıyan işletmeler hibe desteği için başvurabilir ve projelerini sunabilirler. Hibe desteği tamamen karşılıksız ve geri ödemesizdir. Daha fazla bilgi için KOSGEB'in resmi web sitesi veya merkezleri ziyaret edilebilir.

Bunu yaparsanız servet değerinde paranız olur! Devlet tam 12,5 milyon veriyor hem de nakit

Halkbank Nisan ayına damga vurdu! Rekor promosyon ödemesi yapıldı 

Emeklilere zil takıp oynatacak düzenleme! Bayram öncesi en az 9.500 TL hesaplara yatmaya başlayacak


Geri Dön