10 / 05 / 2024

19,50 TL sınırına dayanan euro kuru tozu dumana kattı! Euro kurunda son dakika gelişmesi

19,50 TL sınırına dayanan euro kuru tozu dumana kattı! Euro kurunda son dakika gelişmesi

Euro kuru, dolar endeksinin 106 dolara kadar gerilemesi ile hızla yükselmeye başladı. 19,50 TL sınırına dayanan euro tozu dumana kattı. Euro kurunda son dakika gelişmeler...



EURO BÖLGESİNDE SON DAKİKA GELİŞMELERİ

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Euro Bölgesi'nin 2022 yılı 3. çeyrek büyüme oranlarına yönelik verileri açıkladı.

Euro Bölgesi ekonomisi, 3. çeyrekte rekor enflasyon ve Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle ivme kazanarak, bir önceki çeyreğe  kıyasla yüzde 0,2 büyüdü.

19,50 TL sınırına dayanan euro kuru tozu dumana kattı! Euro kurunda son dakika gelişmesi

Buna göre, 19 üyeli Euro Bölgesi'nde mevsimsellikten arındırılmış Gayrisafi Yurt İçi Hasıla, yılın üçüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,2 artış kaydetti. Böylece nihai veriler, daha önce yayımlanan öncü verileri teyit etti.

Euro bölgesinde ekonomik büyüme değişkenlik gösteriyor.  Bölgede Almanya ve Fransa gibi büyük ekonomiler büyüme gösterirken, Letonya'da ekonomi önemli ölçüde küçüldü.
Avrupa Birliği Komisyonu, 11 Kasım’da Euro Bölgesi'nin büyüme beklentisini 2022 yılı için yüzde 3,2 ve 2023 yılı için yüzde 0,3 olarak açıklamıştı.

Herkes dolara endekslendi ama euro yangın yeri! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar koşun

Euro ve dolar burun buruna geldi! Dolar harekete geçti! Euro kuru ne kadar oldu?

Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın! İşinizi gücünüzü ayarlayın! O güne dikkat! Tarih belli oldu

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön