21 / 05 / 2024

2. tur sandık görevli ücreti hesaplara ne zaman yatacak? Seçim sandık görevli ücreti ne kadar?

2. tur sandık görevli ücreti hesaplara ne zaman yatacak? Seçim sandık görevli ücreti ne kadar?

14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye milletvekili ve cumhurbaşkanını seçmek için seçime gitti. Sandık başında görev yapanlar ise ödemelerin ne zamn yapılacağını sorguluyor.



İkinci tur sandık görevlisi ücreti hesaplara ne zaman yatacak? Sandık görevlisi ücreti kaç TL? sorularının yanıtları merakla sorgulanıyor. Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu da 28 Mayıs tarihinde yapıldı. 

Türkiye 28 Mayıs'ta sandık başına giderek oy kullandı. Oy kullanma işlemi sonrasında ise sandık görevlileri alacağı ücretin miktarı ve gününü sorgu,lanıyor. Peki 2023 sandık görevlisi ücreti hesaplara yattı mı?

2. tur sandık görevli ücreti hesaplara ne zaman yatacak? Seçim sandık görevli ücreti ne kadar?

2023 SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETİ NE KADAR? 

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turda tamamlandı. Seçimlerin ardından ise sandık görevlileri ücreti merak ediliyor. 2023 sandık görevlisi ücreti ise henüz açıklanmadı.

Fakat, hesaplamanın 2000 x memur maaş katsayısı olması nedeniyle sandık görevlisi ücretinin 0,433684 x 2000 = 867 Türk Lirasıcivarında olması bekleniyor.

2019 senesine ait sandık görevlisi ücretleri bulunuyor. 2019 yılında sandık görevlisi ücretleri şöyleydi;

Başkan ve üyeler için 261,00 Türk Lirası
Siyasi Parti Temsilcileri için de 130,00 Türk Lirası

SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ HESAPLARA YATTI MI?

Seçimin ikinci turu 28 Mayıs tarihinde yapıldı. Sandık görevli ücretlerin yatacağı tarih sorgulanmaya başlandı. Fakat sandık görevlisi ücretlerinin yatırılacağı tarih henüz resmi olarak belli olmadı. Sandık görevlisi ücretlerinin önümüzdeki günlerde yatırılması öngörülüyor.

MÜŞAHİTLER ÜCRET ALACAK MI?

Müşahitlik resmi bir görev değildir ve tamamen gönüllülük esasına dayalıdır. Bir partinin gönüllü bir görevlisi olan müşahitlere para ödemesi yapılmaz.

AVM'lerde yüzde 400'e varan kira zamları isteniyor! Perakendecilerden 'genel gider kalemi şeffaflaşsın' talebi!

Dul ve yetim aylıklarına Temmuz 2023 zammı var mı? Dul ve yetim aylığı ne kadar olacak? İşte son dakika rakamları!


Geri Dön