Kent Haberleri

20 bin öğretmen ataması için başvuru tarihleri belli oldu!

Milli Eğitim Bakanlı tarafından yapılacak olan 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular, 20 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında elektronik ortamda alınacağı kaydedildi. 

Milli Eğitim Bakanlığı 20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusunun başvuru tarihlerini resmi internet sitesinden açıkladı. Buna göre, yapılacak olan 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular, 20 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında elektronik ortamda alınacağı belirtildi.

dunya.com'da yer alan habere göre; Bu kapsamda, öğretmen adayları başvuru aşamasında atanmak istedikleri öğretmenlik alanına uygun mezuniyet belgelerini sisteme yükleyerek sözlü sınava katılmak istedikleri il tercihinde bulunacak.

Sözlü sınava alınmaya hak kazanan adaylar ile bu adayların yerleştirildikleri sınav merkezleri, 10 Haziran 2024 tarihinde de ilan edileceği ifade edildi. Sözlü sınavlar 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren başlayacak. Öte yandan, tercih başvurusu ile atama ve göreve başlamaya ilişkin açıklamalar ise sözlü sınavların tamamlanıp sonuçlarının ilanından sonra yapılacak.

İstanbul Metro personel alımı yapacak...

İş Bankası açıkladı! İş Bankası personel alımı yapacak...

THY duyurdu! THY 3 havalimanına personel alınacağını açıkladı...

Tapu ve Kadastro duyurdu! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak...

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak!

Devlet kurumları, MEB, Jandarma, Adli Tıp, SGK, YÖK ve Milli Savunma Üniversitesi personel, memur alımı başladı!