12 / 05 / 2024

20 TL'ye dayanan euro önümüzdeki günlerde resmen böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

20 TL'ye dayanan euro önümüzdeki günlerde resmen böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Euro, ABD doları karşısında hızla yükselmeye devam ediyor. Euronun ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ederken 20 TL'ye dayanan euronun önümüzdeki günlerde nasıl olacağı resmen belli oldu. Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!



ELİNDE EUROSU OLANLAR HEMEN BAKSIN!

Euro/TL kuru son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru bugün 20 TL sınırına kadar dayanırken, yatırımcılar ''Euro ne kadar? Euro/TL kaç lira? Euro/TL kaç lira oldu? Euro bugün ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

20 TL ye dayanan euro önümüzdeki günlerde resmen böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Küçük ve büyük ölçkeli yatırımcılar 28 Aralık 2022 euro/TL kurunu yakından takip ediyor. Euro/TL haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Euro/TL bugün alış fiyatı 19,92 lira, satış fiyatı ise  19,93 lira seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi bugün1,0646 seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda dolar/TL kuru ise 18,83 liradan satışa sunuluyor. 

Ne dolar, ne euro ne faiz!… Bir yılda enflasyonun iki katından fazla kazandırdı! İşte Türkiye’de borsadan sonra en fazla

Dolar 2 gün son tam olarak bu kadar olacak! Elinde doları olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Altın fiyatları Putin rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! 28 Aralık altın fiyatları

Geri Dön