04 / 05 / 2024

2008 krizini önceden bilen adam ülkeler batacak dedi! Yürekler ağıza geldi

2008 krizini önceden bilen adam ülkeler batacak dedi! Yürekler ağıza geldi

2008 global yaşanan finansal krizini önceden tahmin eden dünyaca ünlü ekonomist Nouriel Roubini, küresel ekonomide 2022 sene sonunda "kötü ve uzun süreli" resesyon beklediğini bildirdi.



BÜYÜK TEHDİTLERİ SIRALADI

Roubini’nin “Mega tehditler” isimli yeni kitabında, üretim maliyetlerini artırarak potansiyel büyümeyi düşürecek olan 11 orta vadeli negatif arz şoku sıraladığını dile getiren Bloomberg, bunlardan bazılarının küreselleşmeden geri dönüş, korumacılık ve aynı zamanda imalat sanayisinin Çin ve Asya’dan Avrupa ve ABD’ye taşınması, gelişen ve gelişmiş ülkelerde nüfusun git gide yaşlanması, göç kısıtlamaları, ABD ve Çin’in ayrışması, küresel iklim krizi ve yinelenen pandemiler olduğunu yazdı.

2008 krizini önceden bilen adam ülkeler batacak dedi! Yürekler ağıza geldi

50 MP’lik kamerasıyla Vivo V23 için acele edin! 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Son teknoloji Samsung Galaxy Z Flip4 indirimli fiyatı ile Turkcell Pasaj’da! 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Elde etmenin imkansız olduğu Xiaomi 11 T Pro Hepsiburada’da! Üstelik indirimli fiyata! 21 Eylül 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön