28 / 04 / 2024

2011’de Bitcoin satın alan milyarderden yeni yatırım alanı tavsiyesi!

2011’de Bitcoin satın alan milyarderden yeni yatırım alanı tavsiyesi!

Bitcoin’i 2011’de satın alan milyarder, yeni yatırım alanlarını açıkladı. İşte bütün ayrıntılar...



Social Capital CEO'su Chamath Palihapitiya, Wharton School of Business'ta düzenlenen bir etkinlikte konuştu. Parihapitiya konuşmasında enerji üretimi, bilgi işlem ve yaşam bilimleri sektörlerinin dünya çapında trilyonlarca dolar değerinde servet yaratmasını beklediğini bildirdi. Milyarder risk sermayesi yatırımcısına göre, muhtemelen daha fazla gelişme olmayacak.

 2011’de Bitcoin satın alan milyarderden yeni yatırım alanı tavsiyesi!

“Bitcoin’den çok daha büyük bir fırsat sunacak”

UzmanCoin'den Mine Üçgün'ün haberine göre; Palihapitiya, altını çizdiği trendlerin, bitcoin yatırımları için, bitcoin'in 100 doların altında işlem gördüğü on yıl öncesine göre daha büyük fırsatlar yaratabileceğini savundu.

Ünlü girişimci, “Sezgilerim bana bunun hayatımın en umut verici yatırım fırsatı olduğunu söylüyor. Daha önce hiç böyle hissetmemiştim. Bitcoin hakkında bile böyle hissetmiyordum. 2011 yılında bunların yüzde 5’ine sahip olan biriydim. Kesin bir sonuçtan emin olduğum zamanlarda bile dolar maliyet ortalamam 90 ya da 100 dolar civarındaydı.” ifadelerini kullandı.

 2011’de Bitcoin satın alan milyarderden yeni yatırım alanı tavsiyesi!

Palihapitiya’ya göre “Bitcoin çok sönük kalacak”

Palihapitiya’nın ayrıca “Size söylüyorum, bunun yanında o çok sönük kalacak.” dedi.

Milyarder iş adamı daha önce kriz zamanlarında yatırım yapanların önümüzdeki birkaç yıl içinde kârlarının önemli ölçüde artacağını söylemişti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön