02 / 05 / 2024

2015'in ikinci yarısında inşaat sektöründe büyüme yaşanır!

2015'in ikinci yarısında inşaat sektöründe büyüme yaşanır!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 2014'ün inşaat sektörü açısından iyi geçtiğini söyledi. Yılın ilk yarısını ekside kapattıklarını söyleyen Ağaoğlu, "İkinci yarıda sektör toparladı. " dedi..



Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 2014'ün inşaat sektörü açısından iyi geçtiğini söyledi. Yılın ilk yarısını ekside kapattıklarını söyleyen Ağaoğlu, "İkinci yarıda sektör toparladı. Satışlar arttı. 2015'te seçim var. Sektör için ilk dönem yine biraz stabil geçer ama ikinci yarıda yüzde 10'ların üzerinde büyüme yaşanır. Stratejimizi buna göre yapıyoruz" diye konuştu. Ağaoğlu, Maslak 1453 projesinde satışların devam ettiğini belirterek, "Satışlarımız yüzde 70'in üzerinde. Ticari alanları zaten satmayı planlamıyoruz. En son kampanyamızı stoklarımızı eritmek için yaptık. My Home, My Towerland'ın yanı sıra diğer projelerimizdeki stokları bu kampanyayla erittik" dedi. 


Ağaoğlu üretime davet etti 

Eylül 2013'te Türkiye satış ofisini açan zemin kaplama üreticisi Beaulieu, Maslak 1453 Projesi'nde toplamda 300 bin metrekarelik zemin kaplayarak en büyük anlaşmasını Ağaoğlu Şirketler Grubu'yla yaptı. Beaulieu'yu Türkiye'de üretim yapmaya davet eden Ağaoğlu, "Türkiye, konumolarak dünyanın en stratejik noktasında yer alıyor. Ortadoğu ve Asya'nın köprüsü konumunda" dedi. Beaulieu Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse de Türkiye pazarına büyük inançları olduğunu belirtti. 


Sabah


Geri Dön