03 / 05 / 2024

2020’de cam balkon talepleri rekor kırdı!

2020’de cam balkon talepleri rekor kırdı!

2020 yılında cam balkon ve sineklik yaptırma talepleri rekor kırarken şömine ve barbekü yapım taleplerinde yüzde 140’lık artış olduğu gözlemlendi.



 

Türkiye’nin hizmet alanında en büyük online platformu Armut, 2020 senesi boyunca hizmet alanların oluşturduğu talepleri değerlendirerek evde kaldığımız süre içinde tüketici davranışlarındaki değişimi ortaya çıkardı. 3000’in üzerinde farklı kategoride 500 binden fazla hizmet vereni, hizmet alanlarla bir araya getiren Armut, yıl içinde yaşam alanlarımızda yaptığımız değişiklikleri masaya yatırdı.

Pandemi sebebiyle evde geçirdiğimiz sürenin artmasıyla beraber açık havaya hasret kalan kullanıcılar cam balkon yaptırma taleplerini geçen seneye oranla yüzde 162 arttırdı. Yazında sıcak havalarda bunalıp cam açmak isteyenler sineklik taktırma taleplerine adeta rekor kırdırdı. Evinde değişikliğe gitmek isteyenlerin talep ettiği bir diğer hizmet de şömine ve barbeküler oldu. Geçtiğimiz seneye oranla şömine ve barbekü yapımı talepleri yüzde 140 büyüdü.

2020’de cam balkon talepleri rekor kırdı!

Bahçelerimize olan ilgimiz ve özenimiz arttı!

Evde geçirdikleri zamanda bahçe işlerine yoğunlaşan kullanıcılar, bahçe düzenleme ve peyzaj taleplerini, geçen seneye göre yüzde 133 büyüttü, hazır rulo çim kullanarak bahçesine yeşil bir görünüm katmak isteyenler hazır rulo çim taleplerini geçen yıla oranla yüzde 296 arttırdı. Tatilini evinde geçirmek isteyenlerin çözümü de bahçesine havuz inşa ettirmek oldu. 2019 yılına göre bu yıl havuz yaptırma taleplerinde yüzde 140’lık büyüme görüldü.

Cam balkon için 5'te 4'ünün onayı şart!


Geri Dön