29 / 04 / 2024

2021 yılında 700 binden fazla yabancı, Rusya vatandaşlığı aldı!

2021 yılında 700 binden fazla yabancı, Rusya vatandaşlığı aldı!

Rusya İçişleri Bakanlığı, 2021 yılında vatandaşlık verilen yabancı sayısının bir önceki döneme göre 79 bin artış göstererek, 735 bin 385’e çıktığını söyledi.



Rusya İçişleri Bakanlığı’nın merakla beklenen ülkedeki göç durumuna ilişkin hazırlamış olduğu rapora göre, 2021'de toplamda 735 bin 385 yabancıya Rusya vatandaşlığı verildi. Sputniknews'te yer alan habere göre, 2020 yılında Rus vatandaşlığı alan yabancı sayısının 656 bin 347 şeklinde olduğu hatırlatıldı.

2021 yılında 700 binden fazla yabancı, Rusya vatandaşlığı aldı!

Yaşanan gelişmelere göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçtiğimiz Aralık'ta, ülke parlamentosunun alt kanadı Devlet Duması’na, Rusya vatandaşlığına ilişkin bir yasa tasarısını sundu. Rusya devlet sınırı değiştikten sonra yabancılara vatandaşlık verme olasılığını öngören taslak, parlamentodaki tüm fraksiyonların onayını almıştı.

Rusların Türkiye'deki gayrimenkullere ilgisi katlandı!

Ruslar Türkiye'deki gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön