06 / 05 / 2024

2022 Audi A6 Mart fiyat listesi!

2022 Audi A6 Mart fiyat listesi!

Dünyanın en çok sevilen otomobil üretici Audi, A6 modelinin fiyat listesini açıkladı! Fiyat etiketlerini görünce şok olacaksınız. İşte Audi A6 güncel fiyat listesi...



2022 Audi A6 Mart fiyat listesi!

Ocak ayı ile birlikte gelen zamlar, birçok sektörü etkilediği gibi otomotiv sektörünü de yakından etkiledi. Otomobil fiyatları gün geçtikçe daha da yükselmeye başladı. Hal böyle olunca sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenlerin hayalleri suya düştü. Otomobil pazarlarındaki satışlar giderek daha da azalmaya başladı.

Otomotiv sektörünün yeniden canlanmasını isteyen üreticiler, fiyat listelerini yeniden oluşturmaya başladılar. Audi'de bu otomobil üreticilerinden bir tanesi. Eğer sportif bir sedan arayışındaysanız, Audi A6 modelinin özelliklerini ve fiyat listesini inceleyebilirsiniz.

2022 Audi A6 Mart fiyat listesi!

Otomobil, hem şehir içi kullanım için hemde şehir dışı kullanıma uygun bir model. Ayrıca yakıt kullanımını en minimum seviyeye indirgeyerek bütçeye katkı sağlıyyor. Adaptif sürüş asistanına, şerit değiştirme uyarısına, sehir asistan paketine, park asistanına, gece görüş kamerasına ve hız sabitleme sistemine sahip. 

Peki Audi A6 fiyatları ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi ve modelin özellikleri...


Geri Dön