06 / 05 / 2024

2022 Audi Q2 Mart fiyat listesi!

2022 Audi Q2 Mart fiyat listesi!

Audi, otomobil sevenlere özel Q2 modelinin fiyat listesini güncelledi. Audi'den otomobil satın almak isteyenler, fiyat listesini görünce çok şaşıracaksınız. İşte Audi Q2 modelinin Mart ayı fiyat listesi...



Son dönemde otomobil sektöründe meydana gelen fiyat artışları sebebiyle çoğu firma fiyat listelerini yeniden oluşturmaya başladı. Bunlardan bir tanesi de Audi oldu. Yeni bir otomobil satın almak isteyenler Audi Q2 modelinin fiyat listesine göz atabilir.

2022 Audi Q2 Mart fiyat listesi!

Audi Q2 modeli 869.129 Türk Lirasından başlayan fiyatlarla Audi severleri bekliyor. En yüksek donanımlara sahip olan S-Tronic modeli ise 907.786 Türk Lirasından satışa sunuluyor. Satış fiyatlarına farklı seçeneklerde eklendiğinde otomobilin fiyatı daha da artıyor.

2022 Audi Q2 Mart fiyat listesi!

Dinamik tasarımı, güçlü performansı ile Suv sınıfını sallayacakmış gibi duruyor. Yenilikçi direksiyon ve isteğe bağlı adaptif sürüş asistanı gibi öne çıkan özellikleri sayesinde şehir içi  ve şehir dışı kullanımlara uygun bir otomobil.  Ön ve arka tampon tasarımı, Audi Q2'ye güçlü bir görünüm kazandırıyor.

Otomobil iki farklı donanım baz paketi ile birlikte otomobil severlerin beğenisine sunuluyor. Bu donanım baz paketleri; Advanced ve S line. Audi sanal kokpit, dijital bir gösterge panelidir.

Peki Audi Q2 modelinin güncel fiyat listesi nasıl? Cevabı haberimizde...


Geri Dön