06 / 05 / 2024

Audi A4 Mart fiyat listesi 2022!

Audi A4 Mart fiyat listesi 2022!

Audi, otomobil sevenlere özel fiyat listelerini güncelledi. Audi'den otomobil satın almak isteyenler, fiyat listesini görünce çok şaşıracaksınız. İşte Audi A4 modelinin 2022 Mart ayı fiyat listesi...



Audi A4 Mart fiyat listesi 2022!

Audi modellerinin fiyat listeleri otomobil sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor. Ocak ayı ile birlikte gelen zamlardan sonra sıfır otomobil satın almak isteyen kişiler Audi modellerinin fiyat listeleri nasıl sorusuna cevap aramaya başladı. Döviz kurundaki dalgalanma ve çip krizi nedeniyle sıfır otomobil fiyatları da tavan yaptı.
Audi A4 Mart fiyat listesi 2022!

Audi A4 modeli özellikleri

Yeniden tasarlanmış ön görünüm ve karakteristik arka kısma sahip göz alıcı tasarımı sayesinde, Audi A4 Sedan'ın sportif duruşu her zamankinden daha fazla dikkat çekiyor. Birinci sınıf kaliteye sahip ve işlevsel bir iç tasarım , dijitalleşme, bilgi-eğlence ve sürücü asistan sistemleri, üst düzey teknolojiler ve bir dizi güçlü motor paketi ile birlikte geliyor.

Audi A4 Mart fiyat listesi 2022!

Audi A4 Sedan'ın yandan görünümü, dikkatleri anında tekerleklere, geniş kanatlara ve çarpıcı marşpiyel çıtalarına çekiyor. Arka kısımda, LED lambalar kesintisiz bir krom şeritle bağlanıyor. Yamuk şeklindeki entegre egzoz borularına sahip kayık difüzör alanı, sportif bir görünüm sağlıyor. Derin ve geniş Single Frame çerçeve, tampon ve frapan geniş hava girişleri ön tarafta güçlü bir birliktelik oluşturuyor.

Audi A4 Mart fiyat listesi 2022!

İç mekanda, aracın genişliği kesintisiz havalandırma şeridi gibi özelliklerle vurgulanır ve bu şeridin üzerinde uzanan krom bir çıta sayesinde de ekstra bir tasarım vurgusu eklenmiş oluyor. Orta konsolda geniş, pratik bir eşya bölmesine de sahip.

Peki Audi A4 modellerinin Mart ayı fiyat listesi nasıl? İşte 2022 fiyat listesi...


Geri Dön