28 / 07 / 2024

2022’de en çok işte bu meslek arandı!

2022’de en çok işte bu meslek arandı!

Bu sene yine Google’da çok şeyler aradık, sorduk… Fakat bu yıl arama motorunda iş kollarından biri en fazla aranan ve ‘nasıl olunur?’  sorusunun yanıtı aranan meslek oldu.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Gündemin ve gelişmelerin bizi yeni arayışlara yönlendirdiği bu yılın listelerinde “nasıl olunur” kategorisi birbirinden farklı meslek gruplarına ev sahipliği yaptı. “Özel güvenlik nasıl olunur”, “Gassal nasıl olunur?” ve “Rüzgar türbini servis teknisyeni nasıl olunur?” aramalarının ilk 3 sırayı paylaştığı nasıl olunur kategorisi 2022 yılının yeniliklere ve yeni arayışlarla karşılandığını gösterdi.

BÜYÜKELÇİ VE BİLİM İNSANI NASIL OLUNUR?

Diğer taraftan, yapılan aramalarda yeni bir iş ya da meslek arayışında olan kullanıcılar, “Vatman nasıl olunur” ve “Fizyoterapist nasıl olunur” gibi aramalarla da daha niş meslek gruplarına ilgi duymaya başladı. “Kadın asker”, “Beden eğitimi öğretmeni” ve “oyuncu nasıl olunur” aramaları meslek grubu alanında da aramaların ne kadar farklılaşabildiğini gözler önüne seriyor.

İŞTE 2022’DE EN FAZLA ARANANLAR

Özel güvenlik nasıl olunur?

Gassal nasıl olunur?

Rüzgar türbini servis teknisyeni nasıl olunur?

Büyükelçi nasıl olunur?

Vatman nasıl olunur?

Kadın asker nasıl olunur?

Bilim insanı nasıl olunur?

Fizyoterapist nasıl olunur?

Beden eğitimi öğretmeni nasıl olunur?

Oyuncu nasıl olunur?

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön