02 / 05 / 2024

2023 kıdem tazminatı tavan tutarı ne kadar? Kıdem tazminatı tavanı belli oldu!

2023 kıdem tazminatı tavan tutarı ne kadar? Kıdem tazminatı tavanı belli oldu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2023 senesi kapsamında kıdem tazminatı tavan tutarını belirledi. İş Yasası’na göre çalışanlar işyerinde bir sene çalıştıktan sonra kıdem tazminatı alabiliyor. Asgari ücret zammı ile birlikte söz konusu ücrete çalışanların alacakları kıdem tazminatı ücretleri açıklanmıştı.



Milyonlarca işçiyi yakından ilgilendiren kıdem tazminatı tavan tutarı nihayet belli oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin imzası ile yayımlanan genelgeye göre çalışan kişilerin işten ayrılması ya da işten çıkartılması durumunda alacakları kıdem tazminatı oranları belli oldu.

2023 kıdem tazminatı tavan tutarı ne kadar? Kıdem tazminatı tavanı belli oldu!

Kıdem tazminatı tavanı en yüksek devlet memuru hizmet ikramiyesine göre belirleniyor.

Peki, 2023 kıdem tazminatı tutarı ne kadar oldu? Kıdem tazminatı tavan tutarı ne kadar? İşte, 2023 kıdem tazminatı tavan tutarı hakkında tüm merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön