15 / 05 / 2024

26 Haziran 2023 günü sağlık ocakları açık olacak mı?

26 Haziran 2023 günü sağlık ocakları açık olacak mı?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 26 Haziran 2023 Pazartesi gününde sağlık ocaklarının açık olup olmayacağı merak ediliyor. Bunun yanı sıra banka, noter ve adliye gibi resmî kurumların durumu da sorgulanıyor. 26 Haziran’da hangi resmî kurumlar açık olacak veya açık olacak mı? İşte tüm detaylar…



 26 Haziran 2023 günü sağlık ocakları açık olacak mı?

Kurban Bayramı’nda hastaneler açık olacak mı?

Kurban Bayramı tatili süresince tüm sağlık kurumları hizmet vermeyecektir. Hastanelerin acil servis hizmetleri her zaman açık olacaktır. Ancak randevu ile hastanede muayene olmak isteyen hastalar için bu süreçte hastaneler açık olmayacaktır. Kurban Bayramı tatili 28 Haziran’da başlayacak olup 3 Temmuz Pazartesi’ye kadar sürecektir. Bu süreç kapsamında resmî kurumlar tatilde olacaklardır. 

Resmî tatil sürecinde sadece nöbetçi eczaneler açık olacaktır. Bu kurala, alışveriş merkezlerindeki eczaneler de uymak zorundadır. Kısacası, 26 Haziran’dan 3 Temmuz’a kadar sağlık ocakları açık olmayacaktır. Sadece nöbetçi eczaneler açık olacaktır. Dolayısıyla vatandaşların bu duyuruyu dikkate almaları önerilmektedir. 

Otobüs biletlerinde bayram kıyameti koptu! 400 TL'lik bilet 800 TL'ye fırladı!

Çalışanlara bayram piyangosu vurdu: En az 3 bin TL ikramiye ödenecek!

Kurban Bayramı’nda hangi yollara ücret ödenmeyecek? Toplu ulaşım ücretsiz olacak mı?


Geri Dön