30 / 04 / 2024

267 TL’lik oyun bedava! Kampanya bitmeden faydalanın!

267 TL’lik oyun bedava! Kampanya bitmeden faydalanın!

Epic Games, uzun zamandır olduğu gibi geleneği bozmadan ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. İşte bu haftanın oyunları...



Epic Games Store, uzun süredir kullanıcılarına ücretsiz oyunlar sunuyor. Bazı durumlarda, bu yapımlar AAA kalitesindedir. Bu, çok pahalı oyunları kitaplığınıza ücretsiz olarak ekleyebileceğiniz anlamına gelir. Kural olarak, bu çalışmalar haftalık olarak güncellenir. Ancak Noel nedeniyle Epic Games her gün oyun sunacak.

267 TL’lik oyun bedava! Kampanya bitmeden faydalanın!

Epic Games 267 TL değerinde 3 ücretsiz oyun veriyor!

Epic Games Store, Noel İndirimi kapsamında her gün ücretsiz oyunlar sunuyor. 15 gün süren bu kampanya kapsamında ilk oyun 160 TL değerindeki Bloons TD 6 oldu. Ardından 39 TL ile Horizon Chase Turbo, 39 TL ile Sable, 33 TL ile Them's Fightin' Herds ve 179 TL ile Wolfenstein: The New Order ve 33 TL değerindeki LEGO Builder’s Journey verildi.

Bugün, şaşırtıcı bir şekilde, aynı anda üç oyun var. Bunlar sırasıyla 89 TL değerindeki Fallout Tactics: Brotherhood of Steel, 89 TL değerindeki Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game ve 89 TL değerindeki Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game oldu.

15 Aralık'ta başlayan ve 15 gün sürecek olan kampanyada resmi gönderiye göre 15'ten fazla oyun yer alacak. Bu süreçte, onu ücretsiz olarak satın alan ve kitaplığına ekleyen herkes sonsuza dek sahibi olur. Ancak, geçici teklifler de var. Bu kategorideki oyunlar, kitaplığınıza kalıcı olarak eklenemez.

Peki, bu oyunlar sistem gereksinimleri ne? İşte ayrıntılar...


Geri Dön