07 / 05 / 2024

280 TL değerindeki oyun Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunuluyor!

280 TL değerindeki oyun Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunuluyor!

Bu hafta da Epic Games, ücretsiz oyun kampanyasına devam ediyor. Popüler bir orta çağ oyununu bedava sunarak oyunculara büyük bir fırsat sunuyor.



Epic Games Store, uzun süredir ücretsiz oyunlar sunarak oyuncuların ilgisini çekmeyi başarıyor. Bu taktik sayesinde, platform milyonlarca yeni kullanıcı kazandı ve hızla yükselişe geçti. Bu hafta ise Epic Games, değeri 270 TL olan iki oyunu ücretsiz olarak sunuyor. Bu hamle de oyuncular tarafından sevinçle karşılandı.

Mordhau, Epic Games’te bedava oldu!

Epic Games, bu hafta Mordhau ve Second Extinction olmak üzere iki oyunu ücretsiz olarak sunuyor. Mordhau, oyuncuların çeşitli silahlar ve zırhlar kullanarak orta çağda düşmanlarına karşı savaştığı bir yapım. Second Extinction ise bilim kurgu temalı bir oyun ve mutasyona uğramış dinozorlar tarafından avlanan insanları konu alıyor. Oyuncular olarak amacımız, çeşitli silahlar ve ekipmanlar kullanarak bu dinozorlarla savaşmak ve onları yok etmek.

Bu iki oyunu ücretsiz olarak almak için Epic Games'in web sitesine veya masaüstü programına giriş yapmanız gerekiyor. Ardından, her iki oyunun da satış sayfasına ulaşın ve Sepetinize ekleyin. Son adım olarak Sepet sayfasından satın alma işlemlerini tamamlayın. Ödeme tutarı 0,00 TL olarak gözükecektir.


Geri Dön