10 / 05 / 2024

29 Ekim otobüsler bedava mı? 29 Ekim İstanbul’da ulaşım ücretsiz mi?

29 Ekim otobüsler bedava mı? 29 Ekim İstanbul’da ulaşım ücretsiz mi?

29 Ekim’de metro, metrobüs, otobüs, tramvay ücretsiz mi, 29 Ekim’de ulaşım bedava mı? soruları 29 Ekim’e sayılı saatler kala merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!



29 EKİM İSTANBUL’DA ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ?

İstanbul'da 29 Ekim günü toplu taşıma ücretsiz olacak. İBB konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı; "Cumhuriyetimizin 99’uncu yılı bu yıl da farklı etkinlikler ile kutlanacak. İstanbul’da toplu taşıma 29 Ekim Cumartesi günü ücretsiz yapılacak. İETT törenlere askeri birliklerin ve öğrencilerin taşınması için araç tahsis edecek. Vatan Caddesi’ndeki geçit töreni için alternatif İETT güzergahları belirlendi. Sabah 10’da başlayacak kutlamalar boyunca Vatan Caddesi’ni kullanılan hatlar, Millet Caddesi üzerinden seferlerini yapacak."

Peki Ankara’da toplu taşıma ücretsiz mi, 29 Ekim’de Ankara’da ulaşım bedava mı? İşte detaylar…

ANKARA'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? ANKARA'DA TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI?

29 Ekim Cumartesi gününde Ankara'da EGO, Metro ve ANKARAY, Teleferik seferleri ücretsiz hizmet vermektedir.

29 EKİM’DE KARGOLAR YARIM GÜN MÜ? 29 EKİM’DE KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

29 Ekim’de kargo firmaları daha önceki yıllarda olduğu gibi çalışmaya bir gün ara vermişlerdi.

Yurtiçi Kargo: 29 Ekim Cumartesi günü tüm şube ve acentelerinin kapalıdır.

Aras Kargo da 29 Ekim tarihinde hizmet vermediklerini açıklamıştı.

MNG Kargo : Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumartesi günü kapalı olacaktır.

PTT Kargo: Genellikle çalışma saatleri hafta içi saat 08:30 – 12:30 & 13:30 – 17:00 arası çalışılmaktadır. Çalışma saatleri de 444 1 788 telefon numaralı PTT Kargo müşteri hizmetlerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

29 EKİM RESMİ TATİL Mİ?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olmasından dolayı resmi tatildir. 1923 yılında Cumhuriyetin ilan edildiği için 29 Ekim günü Ulusal Bayram olarak kutlanmaktadır. Türkiye'nin içinde ve dışında Devlet adına sadece bugün tören yapılmaktadır.

400.000 TL'ye hangi araba alınır? 2022 en ucuz sıfır araba hangisi?

4 kişilik aile elektrik yardımı ne kadar oldu?

Adıma kayıtlı faturaları nasıl öğrenebilirim?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön