29 / 04 / 2024

2G Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret A.Ş. kuruldu!

2G Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret A.Ş. kuruldu!

2G Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hasan Gümüşdağ, Başkan Yardımcısı olarak Göksel Gümüşdağ ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Hakan Kanık görev yapacak



2G Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi; Hasan Gümüşdağ, Göksel Gümüşdağ, Hakan Kanık, Faruk Söylemez ile Cevat Ay tarafından kuruldu.

İstanbul Maslakta yer alan firmanın iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde aynı ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, sınırlı nedenlerle ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirket Medeni Kanunda yer alan üst hakkı sözleşmelerini imzalayabilir, imzaladığı üst hakkı sözleşmeleri ile iktisap ettiği ayni, şahsi ve gayrimenkul niteliğindeki tüm hakları tapu siciline tescil ve şerh ettirebilir. Dilerse akit ettiği üst hakkı sözleşmeleri ile iktisap ettiği bütün hakları gerek kendi gerekse üçüncü şahıs durumundaki hükmi veya gerçek kişilere ipotek edebilir, rehin edebilir. Dilerse üst hakkı sözleşmeleri ile elde ettiği tüm ayni, şahsi ve gayrimenkul niteliğindeki haklarını, dilediği gerçek veya tüzel kişilere dilediği bedellerle satabilir, kiralayabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapabilir.

Şirketin ortakları ve sermaye paylaşımına göre;

1-Hasan Gümüşdağ 35 bin TL.

2-Göksel Gümüşdağ 35 bin TL.

3-Hakan Kanık 28 bin TL.

4-Faruk Söylemez 1.000 TL.

5-Cevat Ay 1.000 TL.

2G Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hasan Gümüşdağ, Başkan Yardımcısı olarak Göksel Gümüşdağ ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Hakan Kanık görev yapacak.

Adres: Dereboyu Caddesi, Meydan Sokak, Beybi Giz Plaza-Maslak


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön