29 / 04 / 2024

3 bin 4 bin 5 bin TL değil! Yapı Kredi de emekli promosyon miktarını açıkladı

3 bin 4 bin 5 bin TL değil! Yapı Kredi de emekli promosyon miktarını açıkladı

Emeklilere vereceği promosyon tutarını açıklayan bankalardan biri de Yapı Kredi oldu. İşte Yapı Kredi tarafından verilecek promosyon miktarı.



Emekli vatandaşlar bankalar tarafından verilen promosyonların miktarını merak ediyor. Promosyon tutarını açıklayan son banka Yapı Kredi oldu. 

Yapı Kredi Bankası tarafından çok önemli bir duyuru yayımlanarak 2 Ağustos 2022 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilere 7.500 TL’ye varan nakitpromosyon verileceği bildirildi. Bu promosyon 7.250 TL olacak ve Tüm Yapı Kredi müşterilerinin emekli yakınlarına, tanıdıklarına referans olarak her bir kişi için 250 TL de ek ödül kazanılacak. Emekliler toplam 7.500 TL almış olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön