29 / 04 / 2024

Biri 8 bin biri 9 bin biri 10 bin TL veriyordu! TEB de emekli promosyon miktarını açıkladı

Biri 8 bin biri 9 bin biri 10 bin TL veriyordu! TEB de emekli promosyon miktarını açıkladı

Özel bankaların emekli promosyonu yarışına Türkiye Ekonomi Bankası da katıldı. TEB, 7 bin liranın havalarda uçuştuğu bir dönemde emekli promosyonu hakkında açıklamada bulundu.



Türkiye'de özel bankalar emekli promosyonu konusunda ciddi bir yarışın içerisine girdi. Her banka kendi imkanlarına göre bir miktar açıkladı. Şu ana kadar bankalar tarafından toplamda verilen en yüksek promosyon miktarı 7 bin 500 ile 8 bin TL bantlarına dayandı. Türkiye Ekonomi Bankası da vereceği promosyon tutarına ilişkin bilgilendirmede bulundu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön