16 / 05 / 2024

Biri 8 bin biri 9 bin biri 10 bin TL veriyordu! TEB de emekli promosyon miktarını açıkladı

Biri 8 bin biri 9 bin biri 10 bin TL veriyordu! TEB de emekli promosyon miktarını açıkladı

Özel bankaların emekli promosyonu yarışına Türkiye Ekonomi Bankası da katıldı. TEB, 7 bin liranın havalarda uçuştuğu bir dönemde emekli promosyonu hakkında açıklamada bulundu.



Kampanya döneminde verilen ek promosyon, yeni verilen 36 aylık emekli taahhütnamesi ve 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı için geçerli olup verilen ürün ve/veya taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi, Bankamızda var olan Otomatik Fatura Ödeme Talimatı adedinin 2’nin altına düşmesi durumunda verilen ek promosyon müşterilerimizden kıstelyevm esasına göre iade alınacaktır.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön