27 / 04 / 2024

35. Sokak'ta yılın son kampanyası!

 35. Sokak'ta yılın son kampanyası!

AKŞAN Yapı'nın, İzmir'de hayata geçirdiği 35. Sokak projesinde ev sahibi olmak için 15 gün sürecek kampanya başlıyor. 3+1 dubleks balkonlu sıra evler 378 bin TL'den satışa sunuluyor...



AKŞAN Yapı'nın, İzmir'de hayata geçirdiği 35. Sokak projesinde ev sahibi olmak için 15 gün sürecek kampanya başlıyor. Hemen teslim projede 3+1 dubleks daireler için de ödeme kolaylığı bulunuyor. 35.Sokak'ta, 178 metrekare 3+1 dubleks balkonlu sıra evler 378 bin TL'den, aynı büyüklükteki dubleks ve 36 metrekare bahçeli sıra evler ise 432 bin TL'den başlıyor. 


10 BİN TL PEŞİNAT 


Her iki konut seçeneği için 10 bin TL peşinat ödeyerek hemen eve taşınmak mümkün. İzmir'in gelişen aksında yer alan, hem çevre dostu hem de Türkiye'nin en büyük çelik konut projesi olma özelliği ile birçok ödül kazanan 35. Sokak, geleneksel mahalle kültürü ve komşuluk ilişkilerini rahatça sürdürülebilecek bir konseptle inşa edüdi. Sadece  İzmir  değil, tüm Türkiye'nin yoğun talep gösterdiği 35. Sokak ikinci etapta konut büyüklükleri 81 metrekare ile 272 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Toplam 555 konuttan oluşan 35. Sokak, doğası, sosyal donatıları, bahçeli konutları, yahtım-iklimlendirme özelliklerine sahip. 


BİRÇOK ÖDÜL ALDI 


2 yıl gibi kısa bir sürede yatırımcısına yüzde 37 oranında değer kazandıran 35. Sokak, "Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları" yarışmasında 3 farklı kategoride ödüle layık görüldü. Türkiye'nin en büyük çelik konut projesi 35. Sokak, toplam 12 kategoride yapüan yarışmada; Türkiye'nin en başarılı 'Markalı Konut' projesi kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu. 'Yeşil Bina' kategorisinde ise ikinci olan 35. Sokak, büyük ödül olan 'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları' alanında ise üçüncü oldu. 35. Sokak'ta çocuklar için geniş oyun alanlarından şık restoran ve kafelere, organik sebze-meyve bahçelerinden spor alanlarına kadar sosyal bir yaşam için aranılan her şeyi bir arada sunuyor. 


Breeam sertifikalı konut projesi 35. Sokak aynı zamanda BREEAM Sertifikalı projesi olma özelliğini de taşıyor. 

Projede, Türkiye'de ilk defa kullanılan solar elektrik enerjisi sistemiyle yılda 400 bin kWh elektrik üreterek 290 ton daha az karbon salımı gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Ayrıca evlerde kullanılacak yüksek verimli ısıtma ve soğutma sistemi (hava kaynaklı ısı pompası) sayesinde de her yıl 376 bin kWh elektrik tasarrufu sağlanarak 272 ağaç kurtarılması planlanıyor. 


Hürriyet Gazetesi 


Geri Dön