08 / 05 / 2024

35. Sokakta kampanya

35. Sokakta kampanya

AKŞAN Yapı'nın, İzmir'de hayata geçirdiği 35. Sokak projesinde ev sahibi olmak için 15 gün sürecek kampanya başlıyor. 3+1 dubleks balkonlu sıra evler 378 bin TL'den satışa sunuluyor...

O bankadan 35 bin TL ödeme alabilmek için yapmanız gereken tek şey var! İşte o şart!

Bankalar arasındaki emekli promosyon yarışı sürerken, bir banka beklenmedik bir hamle ile vatandaşlara nefes aldıracak bir kampanya duyurdu. Banka, yeni kampanyası kapsamında müşterilerine 35 bin TL ödeme yapacak.

 Bu rakamı duyanlar şok oldu! Bir mesajla 35.000 TL kampanya için herkes o bankaya koştu

Denizbank, müşerilerine 36 aya varan vade imkanı ile ihtiyaç kredisi veriyor. Denizbank, ekonominin zor günler yaşattığı şu günlerde 35.000 TL'lik avantaj şansı sunuyor.

A101'de yüzde 35'e varan çılgın kampanya! Çay 39 TL, Bingo toz deterjan 94 TL! A101 kataloğu 27 Kasım 2022 fiyat listesi

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu haftaya özel paylaşılan katalogda yüzde 35'e varan indirimler dikkat çekerken çay 39 TL, Bingo toz deterjan 94 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte 26 Kasım kataloğu...

Altın ve pırlantada yüzde 35'e varan indirim! Altınbaş'tan büyük kampanya! İşte Altınbaş 3 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş altın ve pırlantada büyük indirim kampanyası başlattı. Altın ve pırlanta takılarda yüzde 35'e varan indirimle satılan takıların fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Peki Altınbaş altın ve pırlanta kolye, küpe, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş fiyat listesi.

Hepsiburada’da kitap kampanyası: sepette net %35 indirim! Hepsiburada 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada kitap kategorisinde yaptığı son kampanya ile karşımızda. Hepsiburada sitesinden yapacağınız kitap alışverişlerinizde sepette %35 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte Hepsiburada fırsatları…

Daikin'den yüzde 35 indirim!

İklimlendirmenin uzman markası Daikin, kışı sıcak geçirmek ve yazı serin serin karşılamak isteyenleri mutlu edecek bir kampanya başlattı. Daikin yüzde 35’e varan indirimle içinizi ısıtacak.

Mozaik Sancaktepe kampanya detayları!

Dumankaya İnşaat Mozaik Sancaktepe projesinde yüzde 35 peşinatta 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. İşte, Mozaik Sancaktepe kampanya detayları!

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 1 peşinatla! Yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri faiz desteği kampanyasına devam eden Ağaoğlu İnşaat kampanya dahilinde yüzde 35 faiz desteği sağlarken yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri sunuyor.

Ağaoğlu İnşaat'tan yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için Ağaoğlu İnşaat'ın başlattığı yüzde 35'lik faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya 13 Şubat tarihinde başlayan kampanya yeni fırsatlar sunuyor.

Ağaoğlu İnşaat'tan 3 projesine yüzde 35 faiz desteği kampanyası!

Ağaoğlu İnşaat'ın 13 Şubat tarihinde başlattığı yüzde 35'lik faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

35. Sokakta kampanya Haberi

35. Sokakta kampanya

AKŞAN Yapı'nın, İzmir'de hayata geçirdiği 35. Sokak projesinde ev sahibi olmak için 15 gün sürecek kampanya başlıyor. Hemen teslim projede 3+1 dubleks daireler için de ödeme kolaylığı bulunuyor. 35.Sokak'ta, 178 metrekare 3+1 dubleks balkonlu sıra evler 378 bin TL'den, aynı büyüklükteki dubleks ve 36 metrekare bahçeli sıra evler ise 432 bin TL'den başlıyor. 


10 BİN TL PEŞİNAT 


Her iki konut seçeneği için 10 bin TL peşinat ödeyerek hemen eve taşınmak mümkün. İzmir'in gelişen aksında yer alan, hem çevre dostu hem de Türkiye'nin en büyük çelik konut projesi olma özelliği ile birçok ödül kazanan 35. Sokak, geleneksel mahalle kültürü ve komşuluk ilişkilerini rahatça sürdürülebilecek bir konseptle inşa edüdi. Sadece İzmir değil, tüm Türkiye'nin yoğun talep gösterdiği 35. Sokak ikinci etapta konut büyüklükleri...