14 / 05 / 2024

O bankadan 35 bin TL ödeme alabilmek için yapmanız gereken tek şey var! İşte o şart!

O bankadan 35 bin TL ödeme alabilmek için yapmanız gereken tek şey var! İşte o şart!

Bankalar arasındaki emekli promosyon yarışı sürerken, bir banka beklenmedik bir hamle ile vatandaşlara nefes aldıracak bir kampanya duyurdu. Banka, yeni kampanyası kapsamında müşterilerine 35 bin TL ödeme yapacak.



Başvuruların başladığı açıklanan kampanya için müşterilerin belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor. İnternet üzerinden kolayca başvuru yapılabilen 36 ay vadeli 35 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanabilmek için, belirtilen şartları yerine getirmek gerekiyor. İşte, konu ile ilgili detaylar...

O bankadan 35 bin TL ödeme alabilmek için yapmanız gereken tek şey var! İşte o şart!

Akbank’ın başlattığı kampanyanın detayları

Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruyla nakit kullanacak olan kişilere uygun faiz oranlarıyla 36 ay vadeli kredi fırsatı sunuyor. Mart ayı sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında 35.000 TL'ye kadar nakit kredisi kullanılabilir.

Bankamatik kartını düzenli olarak kullanan ve alışveriş yapan kişiler için de ödül verileceği açıklandı. Kampanya dahilinde kredi kullanan müşteriler, uygun faiz oranlarıyla nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirken, bankamatik kartını düzenli kullanarak yapılan alışverişlerden de ek ödeme kazanacaklar.

Akbank'ın bu kampanyası, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için cazip bir fırsat sunarken, bankamatik kartını aktif olarak kullanan kişilerin de ekstra kazanç elde etmelerini sağlıyor. Kampanya detayları hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, Akbank resmi internet sitesi veya şubeleri aracılığıyla başvuruda bulunabilirler.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön