27 / 08 / 2024

O bankadan 35 bin TL ödeme alabilmek için yapmanız gereken tek şey var! İşte o şart!

O bankadan 35 bin TL ödeme alabilmek için yapmanız gereken tek şey var! İşte o şart!

Bankalar arasındaki emekli promosyon yarışı sürerken, bir banka beklenmedik bir hamle ile vatandaşlara nefes aldıracak bir kampanya duyurdu. Banka, yeni kampanyası kapsamında müşterilerine 35 bin TL ödeme yapacak.



O bankadan 35 bin TL ödeme alabilmek için yapmanız gereken tek şey var! İşte o şart!

Akbank kampanyasının başvurusu nasıl yapılır?

Akbank, mart ayı sonuna kadar geçerli olacak yeni kampanyası ile vatandaşlara uygun faiz oranları ile 35 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkânı sunuyor. Başvuru işlemleri resmi internet sitesi veya Akbank Direkt uygulaması üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Başvuruda bulunmak isteyen müşterilerin Akbank müşterisi olmaları gerekiyor ve internet bankacılığı şifresi almaları da öncelikli şartlar arasında yer alıyor. Ayrıca bankamatik kartı hesap sahipleri de nakit kredi imkanından yararlanabilecekler.

Akbank, müşterilerinin kolaylığı için SMS ile de ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilmesine olanak sağlıyor. Başvuru yapmak isteyenler "Kredi" yazıp aralarında bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numaralarını 4425 numarasına göndererek işlemlerini tamamlayabilecekler.

Kredi başvurusu onaylanan müşteriler, 24 veya 36 ay vadeli seçenekler ile ihtiyaç kredilerine sahip olabilecekler. Ayrıca banka, ihtiyaç kredisi ödemelerinin SMS yoluyla da yapılabileceğini belirtti.

5 bankada peş peşe nefes kesen son dakika rüzgarı! İş Bankası, ING, Akbank, TEB ve QNB açıkladı! Sakın kaçırmayın!

Emekliler EYT promosyonunda en yüksek hangi banka veriyor? İşte 2023 EYT emekli promosyonu!

Garanti Bankası'ndan müşterilerine kampanya! Banka kartı olana şartsız 1000 TL veriyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön